Sla navigatie over
figuur welkom bij DOV
over DOV | contact | aansprakelijkheid | DOV-publicaties | englishEngelse teksten |
 

thema's

data aanleveren

data verkennen
data en metadata

meer info
U bent hier: dov.vlaanderen.be > publicaties
 


Presentatie toelichting gebruikseisen VLAREL - erkenning boorbedrijven: rapportering via e-DOV

Het Besluit tot erkenning als boorbedrijf treedt in werking op 01/01/2017. Vanaf die datum moeten boorbedrijven aan de bijzondere gebruikseisen voldoen (artikel 53/6 van het VLAREL). De rapporteringsverplichtingen uit die gebruikseisen worden mogelijk gemaakt via het e-DOV meldpunt boringen. Om deze mogelijkheden toe te lichten werden 2 opleidingsmomenten georganiseerd: respectievelijk op 17 oktober 2016 in Gent en op 24 oktober 2016 in Leuven. Hieronder vindt u de presentatie terug die op dit evenement aan bod kwam.


Demosessies over de nieuwe DOV-verkenner juni 2016

In de loop van de maand juni 2016 vonden 3 demosessies plaats waarin de nieuwe DOV-verkenner werd voorgesteld aan de gebruikers: op 14 juni 2016 in het VAC van Gent, op 21 juni 2016 in het Brusselse Boudewijngebouw en op 24 juni 2016 in het VAC van Leuven. Hieronder vindt u de presentaties terug die op dit evenement aan bod kwamen.DOV-studiedag 20 maart 2014 "3Dimensies. Open data. Een Verkenner. DOV vernieuwt"

Op donderdag 20 maart 2014 vond in het Vlaams Parlement de DOV-studiedag "3Dimensies. Open data. Een Verkenner. DOV vernieuwt" plaats. Hieronder vindt u de presentaties terug die op dit evenement aan bod kwamen.Jaarverslagen

U kan het jubileumjaarverslag vlot opvragen door via uw rechtermuisknop de optie "Doel opslaan als ..." te selecteren, het verslag lokaal op uw PC te bewaren en vervolgens te openen.
U kan het jubileumjaarverslag tevens bestellen via de publicatiewebsite van de Vlaamse overheid.

Nieuwsbrieven

Intekenen op de nieuwsbrief kan via eenvoudig verzoek aan dov@vlaanderen.be met vermelding van uw naam, adres, functie (bedrijf) en e-mailadres.

Uitgevoerde studies


Offerte-aanvragen